Welkom bij Guardian Angel Service BV
Vanaf 1999 zijn wij actief in de transport met als hoofdzaak het klein transport, bezorgen van een enveloppe en pakketten bezorgen met onze bestelbussen.
Hierdoor hebben wij in de loop der jaren, in deze tak van (klein-)transport en alles wat hiermee samenhangt, een grootschalig netwerk opgebouwd.

 

 

 

 

 

Dynamisch & flexibel
Guardian Angel Transport Service BV is een dynamische en flexibele transportonderneming met een informele bedrijfscultuur.
Wij zijn ge´nteresseerd in onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij in te spelen op details; de wensen en behoeftes van onze klanten.
Kennen en gekend worden, daar draait het bij ons om no matter what!

Kwaliteit & betrouwbaarheid
Wij streven er altijd naar om een zo goed mogelijk kwaliteitsniveau te leveren.
Uw vervoersprobleem vertrouwd u ons toe en dat pakken wij op een professionele wijze op. Dit doen wij door het bundelen van gedegen kennis, ervaring, korte communicatielijnen, hoogwaardig materieel en goed opgeleid personeel. U kunt er vanop aan dat de mensen die bij ons werken weten wat er van hen verwacht wordt.
Zij zullen dit ook in de praktijk brengen, want zij zijn namelijk niet alleen ˛ns visitekaartje, maar ˇˇk het visitekaartje voor ¨w organisatie!

Het is essentieel dat uw zending op tijd en bij het goede adres wordt afgeleverd. Uw zending wordt persoonlijk aan de geadresseerde afgeleverd.
Uiteraard zijn uw goederen automatisch verzekerd tegen beschadiging, verlies of diefstal, Aan de zendingen die u via ons bedrijf laat verzorgen hechten we veel belang.
Kwaliteit snelheid en betrouwbaarheid staat daarom bij Guardian Angel Service BV hoog in het vaandel.

Ons werkgebied is de Benelux voor koeltransport-huiftransport en containertransport,

Prijsopgave & Contact
Wilt u een prijsopgave van Guardian Angel Service BV om zo onze prijs eens te vergelijken met uw huidige transporteur? Dat is dit uiteraard mogelijk!
Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via het contactformulier.